De praktijk

Geen mens is gelijk. Geen fysiotherapeut is hetzelfde. Dus wordt uw keuze door meer dan vakkennis bepaald. Natuurlijk kijken we eerst naar uw fysieke klachten. Maar daarnaast luisteren we bij Fysiotherapie Leeuwarden we ook goed naar u. Vertrouwen is immers van groot belang bij de behandeling.

Vertrouwen in ‘de fysio’ , vertrouwen in ‘de behandeling’, maar vooral vertrouwen in uzelf. Want wij kunnen u behandelen, maar u moet uiteindelijk zelf de discipline opbrengen om weer klachtenvrij te kunnen worden. Dat snappen we goed bij Fysiotherapie Leeuwarden. Vandaar dat we uw behandelingsplan samen opstellen en samen uitvoeren.

Locaties

De praktijk heeft meerdere locaties (deze kunt u vinden onder het kopje locaties). Als u een afspraak wilt maken is het verstandig om aan te geven op welke locatie u behandeld wilt worden.

Service

Service vinden wij erg belangrijk vandaar dat onze openingstijden van maandag tot en met zaterdag zijn. En op sommige dagen van 7.00 ’s ochtends tot 21.00 ’s avonds. En wilt u buiten onze openingstijden, bel gerust en dan kijken we wat voor u mogelijk is. Door dit ruime aanbod kunnen we u altijd op een voor u zo geschikt mogelijk moment van dienst zijn.

Gezondheidscentrum Nijlan, My HealthClub of bij u thuis

Fysiotherapie Leeuwarden is gevestigd in gezondheidscentrum Nijlân. Daarnaast hebben we 2 dependances die zijn gevestigd in My Health Club Leeuwarden en behandelen wij mensen aan huis.

Lees verder

Terugbelverzoek

Maak hier online een afspraak bij Fysiotherapie Leeuwarden. Wij bellen u daarna terug voor het bevestigen van de afspraak.

Lees verder

Direct online afspraak inplannen

Plan hier direct online een afspraak bij Fysiotherapie Leeuwarden. Wij bellen u daarna terug voor het bevestigen van de afspraak.

Lees verder

Contact & openingstijden

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen of opmerkingen heeft over onze praktijk of over ons vak.

Lees verder

Privacybeleid

Fysiotherapie Leeuwarden hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Lees verder

Huisregels

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Fysiotherapie Leeuwarden huisregels opgesteld.

Lees verder

Zonder verwijsbrief naar de fysiotherapeut!

We krijgen nog regelmatig vragen over verwijzingen via de huisarts. Dus is het goed te weten dat u geen verwijsbriefje meer nodig heeft.

Lees verder

Klachtenregeling

Ons doel is u zo goed en snel mogelijk te helpen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de door ons verleende behandeling of andere zaken dan kunt u gebruik maken van onze klachtenregeling.

Lees verder

Professionele Netwerken & Partners

Als professionele zorgverlener is Fysiotherapie Leeuwarden aangesloten bij verschillende verenigingen en netwerken.

Lees verder

Wie werken er bij Fysiotherapie Leeuwarden

Onze medewerkers helpen u graag verder bij het komen tot een goed herstel van klachten. Iedere medewerker heeft zijn cursussen en specialisaties.

Lees verder

Fysiotherapie Leeuwarden nieuws

We houden u graag op de hoogte van alles wat er bij Fysiotherapie Leeuwarden gebeurt.

Lees verder

Locaties Fysiotherapie Leeuwarden

Gezondheidscentrum Nijlân
Nijlânsdyk 122 | 8931 GN Leeuwarden

My Healthclub Zaailand
Zaailand 76-80 | 8911 BM Leeuwarden

My Healthclub Kalverdijkje
Kalverdijkje 76-D | 8924 JJ Leeuwarden

Telefoon: 058-2800933 | E-mail: info@fysiotherapieleeuwarden.nl