Gezondheidscentrum Nijlan, My HealthClub of bij u thuis

Fysiotherapie Leeuwarden heeft als hoofdvestiging ‘gezondheidscentrum Nijlân’. Dit biedt u een aantal grote voordelen, want naast Fysiotherapie Leeuwarden vindt u in dit gezondheidscentrum verschillende aanbieders van 1e-lijns-zorg, zoals: huisartsen, psychologen, thuiszorg, diëtisten en een apotheek; professionals waarmee Fysiotherapie Leeuwarden nauw samenwerkt. En omdat klachten vaak verder gaan dan onze hulp, is het prettig te weten dat al deze vormen van professionele zorg hier te vinden zijn.

Op onze hoofdlocatie vindt u een gezamenlijke wachtkamer met de huisartsen- en psychologenpraktijk, vijf behandelkamers en een professionele oefenzaal. In onze oefenzaal werken we aan revalidatie en vindt training van specifieke groepen plaats. Daarnaast hebben we 2 dependances, deze zijn gevestigd in ‘My Health Club Leeuwarden’, een toonaangevend fitnesscentrum in Leeuwarden. Op de locatie Kalverdijkje hebben we 2 behandelruimtes en op de locatie Zaailand hebben we 1 behandelruimte. Daarnaast maken we gebruik van de trainingsfaciliteiten van de My Healthclub Leeuwarden.

Aan huis behandeling

Naast fysiotherapie in onze praktijk(en), behandelen wij ook mensen aan huis. Deze service bieden wij aan minder valide mensen of aan mensen die niet naar een van onze vestigingen kunnen komen. Wilt u gebruik maken van deze service? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak.

Locaties Fysiotherapie Leeuwarden

Gezondheidscentrum Nijlân
Nijlânsdyk 122 | 8931 GN Leeuwarden

My Healthclub Zaailand
Zaailand 76-80 | 8911 BM Leeuwarden

My Healthclub Kalverdijkje
Kalverdijkje 76-D | 8924 JJ Leeuwarden

Telefoon: 058-2800933 | E-mail: info@fysiotherapieleeuwarden.nl