Beweegprogramma’s

Fysiotherapie Leeuwarden wil als eerstelijnszorgaanbieder zo breed mogelijk gerichte zorg aan zijn patienten aanbieden. Vandaar dat wij zijn begonnen met beweegprogramma’s voor COPD en Diabetes. Daarnaast hebben het beweegprogramma Rug- en Nektriatlon voor mensen met rug- en/of nekklachten.

Wat kunt u verwachten?

Een programma duur 6 maanden en is specifiek bedoeld voor mensen met COPD, Diabetes, Rug- of Nekklachten. U wordt het hele programma begeleid door een vaste fysiotherapeut die voor dit programma is opgeleid. Voorafgaand aan het programma wordt uw individuele trainingsniveau bepaald, uw trainingsprogramma wordt hier op afgestemd. Naast de training ontvangt u veel informatie gericht op het optimaal omgaan met uw klachten. Zo werkt u met uw fysiotherapeut, het programma en de groepscontacten aan een actieve leefstijl.

Fysiotherapie Leeuwarden heeft als grootste doel, dat u meer plezier krijgt in bewegen, waardoor u ook na het programma doorgaat met beweegactiviteiten. Aan het eind van het programma wordt samen met u bekeken op welke manier u, uw actieve leefstijl kunt behouden.

Wilt u meer informatie?

Dan kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Locaties Fysiotherapie Leeuwarden

Gezondheidscentrum Nijlân
Nijlânsdyk 122 | 8931 GN Leeuwarden

My Healthclub Zaailand
Zaailand 76-80 | 8911 BM Leeuwarden

My Healthclub Kalverdijkje
Kalverdijkje 76-D | 8924 JJ Leeuwarden

Telefoon: 058-2800933 | E-mail: info@fysiotherapieleeuwarden.nl