Fysiotherapie Leeuwarden voor vijfde jaar op rij trotse fysiotherapeut van LOOP Leeuwarden!

Zondag 20 mei vindt de 12e editie van LOOP Leeuwarden plaats. Als trotse fysiotherapeut – al vijf jaar! – van Loop Leeuwarden lopen wij voorop in onderzoeks- en behandelmethodes. Zo maken we gebruik van innovatieve apparatuur zoals echografie en shockwave. Daarnaast kun je bij Fysiotherapie Leeuwarden terecht voor onder andere manuele therapie en sportfysiotherapie.

Hielspoor: een veel voorkomende klacht bij hardlopers 
Een veel voorkomende blessure bij hardlopen is hielspoor. Hielspoor is een verkalking van de aanhechting tussen je hielbeen en de peesplaat onder de voet en kenmerkt zich vooral door pijn onder de hak. Het wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door langdurige overbelasting, bijvoorbeeld door veelvuldig (hard)lopen en kan ook sneller optreden bij een verkeerde voetenstand, het dragen van verkeerde (hardloop)schoenen of overgewicht. Hielspoor is niet gevaarlijk maar kan wel erg vervelend zijn. Hielspoor is in veel gevallen goed en snel te behandelen met shockwave! Om er zeker van te zijn of er daadwerkelijk sprake is van hielspoor kan er eerst nog een echo worden gemaakt.

Dus heb je last van hielspoor of een andere (hardloop)blessure en ben je bang dat je Loop in gevaar komt? Blijf er dan niet mee rondlopen en maak vandaag nog een afspraak. Bij Fysiotherapie Leeuwarden gaan ze hun uiterste best doen om je weer op tijd fit te krijgen! Als je aanvullend verzekerd bent, wordt fysiotherapie vergoed door je zorgverzekeraar.

Vrijblijvend advies
Wil je liever eerst een vrijblijvend advies? Dat kan! Op onze locatie bij het Kalverdijkje (in het My Healthclub gebouw) hebben we op maandagavond van 19:00 – 21:00 inloopspreekuur. Helemaal kosteloos!

Locaties Fysiotherapie Leeuwarden

Gezondheidscentrum Nijlân
Nijlânsdyk 122 | 8931 GN Leeuwarden

My Healthclub Zaailand
Zaailand 76-80 | 8911 BM Leeuwarden

My Healthclub Kalverdijkje
Kalverdijkje 76-D | 8924 JJ Leeuwarden

Telefoon: 058-2800933 | E-mail: info@fysiotherapieleeuwarden.nl