Nieuwe collega

Sinds 1 oktober hebben we een nieuwe collega, Jorrit Hessels. Hij stelt zich graag aan u voor!

Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. U kunt bij mij terecht voor algemene fysiotherapie. Daarbij maak ik veel gebruik van de FOI methode, een milde onderzoeks- en behandelmethode waarbij niet alleen naar het aangedane deel wordt gekeken, maar ook naar de omliggende gewrichten en weefsels. Het lichaam is namelijk een aaneenschakeling van ketens en het lichaam ontwikkelt bij (vooral langdurige) klachten vaak compensatiepatronen. Voor een effectieve behandeling is het belangrijk dat ook deze patronen moeten worden aangepakt.

Daarnaast gebruik ik ook de ‘dry needling’ techniek, waarbij met haardunne naaldjes in spierknopen wordt geprikt. Uiteraard gebeurt dit in overleg en met goedkeuring van de patiënt. Deze spierknopen, zogenaamde ‘triggerpoints’, ontstaan vaak na overbelasting of een blessure en zorgen vaak voor een vervelende zeurende pijn. Meestal straalt de pijn uit en is deze moeilijk aan te wijzen. Dry needling kan goed worden gebruikt bij klachten aan schouder, onderarm (bv. tennisarm) en het heup/bekkengebied. Met dry needling (in combinatie met oefeningen) zijn deze klachten in een aantal behandelingen goed te verhelpen.

Mocht een afspraak willen of heeft u vragen over de behandelingen die Jorrit geeft mail gerust naar  info@fysiotherapieleeuwarden.nl

Locaties Fysiotherapie Leeuwarden

Gezondheidscentrum Nijlân
Nijlânsdyk 122 | 8931 GN Leeuwarden

My Healthclub Zaailand
Zaailand 76-80 | 8911 BM Leeuwarden

My Healthclub Kalverdijkje
Kalverdijkje 76-D | 8924 JJ Leeuwarden

Telefoon: 058-2800933 | E-mail: info@fysiotherapieleeuwarden.nl