UWNOTA.NL

Wij houden u graag op de hoogte over wat er allemaal gebeurd op de praktijk. Vandaag voor u uitgelicht UWNOTA.NL.

Fysiotherapie Leeuwarden maakt al een aantal jaren gebruik van Uwnota.nl. Dit geldt alleen als u NIET verzekerd bent voor fysiotherapie.

Uwnota.nl verzorgt de facturatie voor vele zorgverleners in Nederland. Tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen, fysiotherapeuten, andere (para)medici en dierenartsen hebben hun facturering bij hun ondergebracht. Wij geven aan uwnota.nl door welke behandeling wij hebben verricht, en uwnota.nl brengt dat bij u in rekening.

Waarom doen wij dit niet zelf zult u zich misschien afvragen. Door gebruik te maken van een extern bedrijf scheelt het ons tijd. Tijd die we liever aan u besteden!

Wordt daardoor de behandeling niet duurder? Nee, de kosten voor deze dienst neemt de praktijk op zich. Wij kiezen er voor om dit op deze manier te doen niet u.

Is dit niet veel onpersoonlijker? In zekere zin wel, u heeft minder met de praktijkmedewerkers te maken aangaande uw rekening. Echter, dit is de kracht van Uwnota.nl. Zij werkt op een zeer klantvriendelijke manier en denkt graag met u mee als u het onverhoopt niet kunt betalen.

Zie voor de betalingsvoorwaarden van uw nota op onze website: http://www.fysiotherapieleeuwarden.nl/verzekering/

Het is dan ook goed om te lezen dat de facturering door uw nota als  klantvriendelijk en prettig wordt ontvangen met een 99,9% tevredenheidspercentage. Kijk voor meer informatie op www.uwnota.nl.

20150922 Infographic TTO v3.pptx

 

Mocht u na het lezen van dit nieuws bericht vragen op opmerkingen hebben bel gerust met een van onze medewerkers op 058-2800933 of stuur een mail aan info@fysiotherapieleeuwarden.nl

Locaties Fysiotherapie Leeuwarden

Gezondheidscentrum Nijlân
Nijlânsdyk 122 | 8931 GN Leeuwarden

My Healthclub Zaailand
Zaailand 76-80 | 8911 BM Leeuwarden

My Healthclub Kalverdijkje
Kalverdijkje 76-D | 8924 JJ Leeuwarden

Telefoon: 058-2800933 | E-mail: info@fysiotherapieleeuwarden.nl