Gebruik maken van elkaars kwaliteiten

Om krachten te bundelen, kwaliteit te kunnen verbeteren en van elkaars expertise gebruik te maken, is Fysiotherapie Leeuwarden meerdere samenwerkingen aangegaan en daarnaast aangesloten bij verschillende organisaties en netwerken. Hieronder ziet u welke.

SC Cambuur

Al jaren is Fysiotherapie Leeuwarden fysiotherapeut van SC Cambuur. Wij doen ons uiterste best om geblesseerde spelers weer topfit te krijgen.

Bezoek de website 

Elfstedenhal

Leren schaatsen of gewoon heerlijk een keer de baan op voor wat vrije rondjes. Bij de Elfstedenhal in de hoofdstad van Friesland kan het allemaal!

Bezoek de website 

Corpus VR

De Corpus VR methode kan worden gebruikt voor fysieke revalidatie, pijnverlichting en ontspanning bij hoofd-, nek- en schouderklachten.

Bezoek de website 

GoldenSports

Het doel van de stichting GoldenSports is het bevorderen van de vitaliteit van ouderen zodat ze langer gezond thuis kunnen blijven wonen.

Bezoek de website 

ZUID4 Fitness

ZUID4 Fitness is een kleinschalige sportschool, waar de begeleiding door Fysiotherapie Leeuwarden wordt verzorgd. Ook fysiotherapie is hier mogelijk.

Bezoek de website 

Huisartsenpraktijk Zevenblad

Huisartsenpraktijk Zevenblad is gevestigd in Aldlân waar Fysiotherapie Leeuwarden ook enkele dagdelen zitting heeft.

Bezoek de website  

Schoudernetwerk Friesland

Fysiotherapie Leeuwarden is aangesloten bij Schoudernetwerk Friesland, dat nauw samenwerkt met specialisten van het MCL.

Bezoek de website 

Hoofdpijn Netwerk Noord

Fysiotherapie Leeuwarden is aangesloten bij Hoofdpijn Netwerk Noord, dat nauw samenwerkt met het Hoofdpijncentrum van het UMCG.

Bezoek de website 

Kinderfysiotherapie Leeuwarden

Kinderfysiotherapie Leeuwarden is volledig gespecialiseerd in het behandelen van kinderen (van 0-18 jaar) met motorische problemen.

Bezoek de website 

Psychologenpraktijk Nijlan

Psychologenpraktijk Nijlân biedt psychologische hulp voor volwassenen en kinderen. Hun aanpak is kortdurend, efficiënt en gericht op resultaat.

Bezoek de website 

Henny Smid Shiatsu & Massage

Pijn, chronische pijn of het gevoel vast te zitten in je lijf? Henny Smid zorgt met shiatsu- en massagetherapie voor een positieve verandering.

Bezoek de website 

Huisartsenpraktijk de Haan

Huisartsenpraktijk de Haan en Fysiotherapie Leeuwarden zijn beide gevestigd in Gezondheidscentrum Nijlân. De lijnen zijn kort.

Bezoek de website