Verantwoord trainen


Bij Fysiotherapie Leeuwarden kan iedereen onder begeleiding trainen. Mensen die aan hun conditie willen werken of juist gezond willen blijven, jong of oud, iedereen is welkom. Vaak kiezen patiënten van ons ervoor om, nadat hun fysiotherapietraject is afgesloten, zelfstandig verder te trainen in onze oefenzaal
.


Dat kan natuurlijk ook bij een sportschool, echter is het vaak maar de vraag of er voldoende begeleiding is. Bij Fysiotherapie Leeuwarden is altijd een deskundige aanwezig en zijn de lijntjes kort. Zo is het eenvoudig om uw fysiotherapeut indien nodig om advies te vragen en zijn de oefenzaal (en oefeningen) bekend vanuit het fysiotherapietraject. Bovendien vindt men het over het algemeen prettig om in een kleinere setting te trainen, in tegenstelling tot de meer massale sportscholen.

Training voor ouderen
Bent u 55 jaar of ouder? Ook dan kunt u kiezen voor trainen onder begeleiding, zoals hierboven beschreven. Voor senioren hebben we ook nog wat extra’s te bieden: Golden Sports en Valpreventie. Kijk hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd?
Wilt u ook trainen onder begeleiding bij Fysiotherapie Leeuwarden? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

MAAK EEN AFSPRAAK