Verantwoord trainen


Bij Fysiotherapie Leeuwarden kan iedereen onder begeleiding trainen. Mensen die aan hun conditie willen werken of juist gezond willen blijven, jong of oud, iedereen is welkom. Vaak kiezen patiënten van ons ervoor om, nadat hun fysiotherapietraject is afgesloten, ‘zelfstandig’ verder trainen in onze oefenzaal
.


Dat kan natuurlijk bij iedere willekeurige sportschool, maar dan is het vaak maar de vraag of begeleiding voldoende is. Bij Fysiotherapie Leeuwarden is altijd een deskundige aanwezig en zijn de lijntjes kort. Zo is het eenvoudig om uw fysiotherapeut indien nodig om advies te vragen. De oefenzaal (en oefeningen) zijn bekend en bovendien vindt men het over het algemeen prettig om in een kleinere setting te trainen, in tegenstelling tot de meer massale sportscholen.

Training voor ouderen
Bent u ouder dan 60 jaar? Ook dan kunt u kiezen voor trainen onder begeleiding, zoals hierboven beschreven. Echter, voor senioren hebben we meer te bieden: Seniorenfitness, Golden Sports en Valpreventie. Kijk hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd?
Wilt u ook trainen onder begeleiding bij Fysiotherapie Leeuwarden? Neem dan contact met ons op. Dan krijgt u te horen wanneer het mogelijk is om te trainen. De kosten bedragen €25,- per maand voor 1x per week trainen en €35,- voor 2x per week.

 

MAAK EEN AFSPRAAK