Vertrouwen en aandacht als basis voor uw behandeling


De praktijk Fysiotherapie Leeuwarden bestaat al meer dan 35 jaar. In 1983 is de praktijk opgericht door Tom Giliam en zijn vrouw Martine Adema, onder de naam Giliam Fysiotherapie, in de Sixmastraat. Een laagdrempelige en bevlogen praktijk met fysiotherapeuten die hun vak verstonden. 


In 2010 is de praktijk overgenomen door Jochum van Brummelen, die samen met zijn vrouw Lies Esser het gedachtegoed van Tom en Martine heeft voortgezet. Eerst onder dezelfde naam en later een nieuwe naam: Fysiotherapie Leeuwarden. Uiteindelijk is er in 2014 ook gekozen voor een nieuwe locatie: Gezondheidscentrum Nijlân.

Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een team van tien fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, twee extra locaties en een aantal bijzondere samenwerkingen. Natuurlijk is er sinds 1983 veel veranderd, maar bij Fysiotherapie Leeuwarden staan we nog steeds achter de visie van Tom Giliam. Deze visie vormt de basis van onze manier van werken:

Geen mens is gelijk, geen fysiotherapeut dezelfde. Dus wordt uw keuze door meer dan vakkennis bepaald. Natuurlijk kijken we eerst naar uw fysieke klachten. Maar daarnaast luisteren we bij Fysiotherapie Leeuwarden we ook goed naar u. Vertrouwen is van essentieel belang voor een succesvolle behandeling.

Dus wat uw klacht ook is, waar u de pijn ook heeft of welke vraag u ook aan ons wilt stellen: wees welkom! De koffie staat altijd klaar en we geven u graag de aandacht die u op dat moment nodig heeft.