Terugkomen op sportniveau


Wilt u weer kunnen sporten na een blessure of operatie? De sportfysiotherapeut weet precies wat er voor het sporten – op recreatief en professioneel niveau – nodig is. Er wordt hierbij gelet op eigenschappen als coördinatie, techniek, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen die voor elke sport weer verschillend zijn.


De behandeling
Aan de hand van deze specifieke (sport)eigenschappen stelt de sportfysiotherapeut een specifiek behandel- of revalidatieprogramma op om u weer zo goed mogelijk terug te brengen op uw oude sportniveau. Sportrevalidatie is bij uitstek geschikt voor en/of na een operatie van bijvoorbeeld knie-, schouder- of enkelletsel. Bij deze behandeling worden de specifieke kennis en de oefenvormen in het revalidatieprogramma samengevoegd.

Samenwerkingen
Fysiotherapie Leeuwarden heeft met Emile Rozendal een geregistreerd sportfysiotherapeut in dienst. Voor de beste zorg werkt hij nauw samen met sportartsen SMA, orthopeden/chirurgen in het MCL en is daarnaast aangesloten bij het Netwerk Sportfysiotherapie Friesland.

 

MAAK EEN AFSPRAAK