Wandel mee met Fysiotherapie Leeuwarden


Als fysiotherapeuten weten we hoe belangrijk het is om in beweging te blijven, hoe oud of jong je ook bent. Daarom sponsort Fysiotherapie Leeuwarden net als vorig jaar de 5,5 km wandeltocht van LOOP Leeuwarden op zondag 15 mei. Wandelen is een activiteit die de meeste mensen goed kunnen doen, ieder op zijn eigen manier!


Wandelclinics

Deelnemers aan de Loop Leeuwarden die zich hebben ingeschreven voor één van de wandeltochten kunnen gratis deelnemen aan wandelclinics. Van onze begeleiders krijg je informatie over de juiste voorbereiding, zoals schoeisel en kleding, oefeningen en alles waar u verder nog vragen over heeft. Wandel met ons mee op één of meerdere onderstaande data:

Wandelclinic 1
Za 9 april van 9:30 tot 11:00 uur (opgave: uiterlijk vr 8 april 12:00 uur)

Wandelclinic 2
Za 30 april van 9:30 tot 11:00 uur (opgave: uiterlijk vr 29 april 12:00 uur)

De startlocatie van beide clinics is Gezondheidscentrum Nijlân. De koffie staat klaar! Opgeven voor de clinics kan door een mail te sturen naar wandelen@loopleeuwarden.frl. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Help ons mee aan kilometers!

Ter voorbereiding op LOOP Leeuwarden willen we met het team van Fysiotherapie Leeuwarden een (denkbeeldige) rondtocht door Europa maken. Hierbij komen we ‘langs’ Berlijn, Praag, Wenen, Rome, Milaan en Madrid, in totaal 6135 km. In januari hebben wij alvast een begin gemaakt, waarbij wij met elkaar al 485 km hebben afgelegd. We hebben echter nog maar even de tijd en we moeten nog maar liefst 5650 km wandelen. Dat redden we natuurlijk niet alleen! Helpen jullie ons mee?

Het idee is dat iedereen, individueel of met vrienden, familie, collega’s, zoveel mogelijk gaat wandelen. Het doel is natuurlijk weer op tijd (voor 15 mei) terug te komen op de praktijk in Leeuwarden. Per week houden we de afstand bij die we met z’n allen gewandeld hebben. Help ons mee hou het bij via deze link of stuur een mail naar ytjanda@fysiotherapieleeuwarden.nl. Het is ook mogelijk gebruik te maken van de invullijst die tegenover de servicebalie en in de oefenzaal hangt.

Alvast bedankt voor alle hulp! 🙂


Word wandel-ambassadeur van Fysiotherapie Leeuwarden!

Wij zijn op zoek naar mensen die ons tijdens LOOP Leeuwarden willen vertegenwoordigen als wandel-ambassadeur. Heb je je voor één van de LOOP Leeuwarden wandeltochten opgegeven en lijkt het je leuk om dit onder de vlag van Fysiotherapie Leeuwarden te doen? Meld je dan aan als wandel-ambassadeur en ontvang naast een compleet verzorgde wandeltocht een uniek wandelshirt! Aanmelden kan via onze contactpagina of door een mail te sturen naar info@fysiotherapieleeuwarden.nl


Loop je mee met Lies?

Lies heeft de smaak te pakken! Iedere week kilometers maken; een frisse neus en gezond bewegen. Het enige wat het wandelen nóg leuker zou maken is sámen wandelen. Dus wie wil lopen met Lies? Iedere vrijdag om 10:30 uur gaan we met een groepje wandelen, ongeveer een route van 3 kilometer. Gezellig samen buiten bewegen. Dat wil toch iedereen? En mocht je niet kunnen, misschien is het een leuk idee voor een vader of opa of een buurvrouw. Zegt het voort!

We starten op vrijdag 15 april om 10:30 uur bij gezondheidscentrum Nijlan, Nijlansdyk 122. Deelname is gratis. 

Aanmelden kan via onze contactpagina of door een mail te sturen naar info@fysiotherapieleeuwarden.nl