Beleid corona & fysiotherapie 

Verantwoorde fysiotherapeutische zorg

Laatste update: 20 oktober 2022


Het team van Fysiotherapie Leeuwarden probeert zo goed als mogelijk normale zorg te leveren. Dit doen we steeds volgens zorgvuldig opgestelde richtlijnen van onze beroepsgroep (KNGF) en het RIVM. Zo zijn we altijd in staat gebleken om verantwoorde zorg te bieden. 


Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus
Nederland is open. We zijn beter tegen het virus beschermd, door vaccinaties, booster- en herhaalprikken en de opgebouwde immuniteit. Maar het virus is er nog steeds. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het blijft dus voor iedereen verstandig om zich nog steeds aan de adviezen en maatregelen te houden die de verspreiding van het coronavirus beperken.


Behandelen op afstand blijft ook mogelijk

In de afgelopen periode hebben we veel mensen, zonder ze in de praktijk te hebben gezien, toch succesvol van hun klachten af kunnen helpen. Denk hierbij aan deskundige (leefstijl)adviezen en/of het geven van gerichte oefeningen. Dus mocht u, ondanks de getroffen maatregelen, liever toch niet naar de praktijk willen of kunnen komen, schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen. Ook op afstand is er namelijk veel mogelijk. Samen bekijken we wat de beste manier is om u van uw klachten af te helpen.


Voor thuis
In deze bijzondere tijd, waarin nog steeds veel mensen thuis zitten, hebben we op onze website extra aandacht besteed aan goede oefeningen en adviezen. U kunt dit vinden onder het kopje “Voor thuis”. Voor het gemak hebben we de onderwerpen hieronder voor u op een rijtje gezet:


Wij houden u op de hoogte

Deze pagina wordt continu up-to-date gehouden, dus voor de laatste ontwikkelingen kunt u altijd op deze pagina terecht. Heeft u vragen of twijfels? Neem dan gerust contact met ons op.