Aanmelden voor gratis online training


Wij willen graag zoveel mogelijk mensen in beweging houden, vooral nu. Daarom organiseren we iedere week een online trainingsprogramma!

Onder leiding van onze ervaren fysiotherapeuten wordt een allround training aangeboden die u live kunt volgen. Het is ook mogelijk om via en chat-functie vragen te stellen aan de fysiotherapeuten. De training biedt oefeningen op verschillende niveaus waardoor vrijwel iedereen mee kan doen.

Wilt u ook meedoen? Meld u hieronder dan gratis en vrijblijvend aan! De eerstvolgende training staat gepland voor:

Dinsdag 30 juni – 10:30 uur

 

Aanmeldformulier

Geschikt voor alle niveaus

Tijdens de eerste trainingen gaan we starten met een algemeen oefenprogramma waarbij aandacht wordt besteed aan alle grote spiergroepen. Iedere oefening wordt vooraf duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Hierna traint u, bijvoorbeeld vanuit de woonkamer, samen met de fysiotherapeut live mee. De training is geschikt voor jong en oud, getraind of ongetraind, maar ook als u een lichte blessure of stijve spieren heeft. Ook voor thuiswerkenden of op kantoor kan het een mooie manier zijn om een regelmatige workout te realiseren. 

Trainingsmomenten

Er zal de komende periode regelmatig een online training aangeboden worden. Hiervoor is geen vaste dag of tijd bepaald. Houdt daarom onze website en social media in de gaten voor het volgende trainingsmoment. Als u bent aangemeld voor onze nieuwsbrief, dan krijgt u hiervan automatisch een bericht. 

Live vragen stellen

Heeft u vragen of opmerkingen tijdens of over de training of oefeningen? Dan kunt u gebruik maken van de ingebouwde chatfunctie! Eén van de therapeuten zal op alle vragen en opmerkingen reageren.

Later terugkijken

Bent u niet in staat om de online training live bij te wonen? Dan kunt u deze later altijd terugkijken. Om hiervoor toegang te krijgen, dient u zich wel aan te melden via bovenstaand aanmeldformulier.

Voorbereidingen

Doet u mee? Leuk! We adviseren u om voor de training een stoel met armleuningen klaar te zetten en sportieve kleding aan te trekken.